Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Πάντα θα αγωνιζόμαστε για μια Δράμα πρωταγωνίστρια.ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ: " Η φωνή μας θα συνεχίσει να είναι δυνατή, ενωτική, δημιουργική, υπεύθυνη και σοβαρή. Πάντα θα αγωνιζόμαστε για μια Δράμα πρωταγωνίστρια! "

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας για την περίοδο Σεπτέμβριος 2014-Αύγουστος 2019. Η τελετή της ορκωμοσίας έγινε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ.Παύλο και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής, οι Βουλευτές Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης και Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, οι Δήμαρχοι Καβάλας, Ξάνθης, Παγγαίου και Δοξάτου, ο Διοικητής της 4ης ΔΥΠΕ Δημοσθένης Ανδριόπουλος, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Μαρίνα Φιλιππίδου, ο πρώην Δήμαρχος, Βουλευτής και Υπουργός Μαργαρίτης Τζίμας με τη σύζυγό του Μελίνα Μποτέλλη, οι πρώην Βουλευτές Στάθης Σαραφόπουλος και Σταύρος Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ τόνισε:
" Όσα χρόνια κι αν περάσουν η αγκαλιά της μητέρας είναι η πιο γλυκιά αγκαλιά! Η αγκαλιά που βρίσκουμε αγάπη! Η αγκαλιά που βρίσκουμε παρηγοριά! Η αγκαλιά που βρίσκουμε καταφύγιο! Η αγκαλιά που βρίσκουμε συγχώρεση! Η αγκαλιά που παίρνουμε δύναμη! Η παράταξή μας, ως "η μητέρα παράταξη" της νέας δημοτικής αρχής, θα έχει πάντα ανοιχτή της αγκαλιά της για τα παιδιά της! Θα έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της για όλους τους δραμινούς. Ο κύριος Μαμσάκος αλλά και πολλοί δημοτικοί του σύμβουλοι ανδρώθηκαν πολιτικά και καταξιώθηκαν κοινωνικά μέσα από την ιστορική μας παράταξη κατέχοντας έμμισθες θέσεις σε πολύ σημαντικά πόστα. Ευχόμαστε όσα καλά και θετικά έμαθαν αυτά τα χρόνια που ήταν μέλη της παράταξής μας να τα κάνουν πράξη. Εμείς θα συνεχίσουμε τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και έξω από αυτό μαζί με όλους όσους συνεχίζουν να πιστεύουν στο όραμά μας για τη ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ, να έχουμε μια δυνατή φωνή. Μια φωνή δημιουργική και πρωτοποριακή! Μια φωνή ενωτική και συναινετική! Μια φωνή υπεύθυνη και σοβαρή! Το ενδιαφέρον μας για τη Δράμα ποτέ δεν ήταν όψιμο και ευκαιριακό! Ούτε είχε σχέση με θέσεις και αξιώματα! Εξάλλου, η καρέκλα δε δίνει αξία στον άνθρωπο αλλά ο άνθρωπος στην καρέκλα! Ή όπως λέει και η παροιμία "το ράσο δεν κάνει τον παπά"! Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δραμινούς ότι πάντα θα αγωνίζομαι για μια Δράμα Πρωταγωνίστρια! “.
Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ προέτρεψε και τους 33 δημοτικούς συμβούλους αλλά και όλους τους δραμινούς να δώσουν το παρόν την επόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του συμπολιούχου μας Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Δράμας-Σμύρνης. Τέλος, χάρισε σε όλους τους Επικεφαλής των Παρατάξεων το βιβλίο του δραμινού συγγραφέα και καθηγητή Γεωργίου Χατζόπουλου, Προέδρου της Εταιρείας Δραμινών Μελετών με τίτλο “Ιστορικά Ανάλεκτα της Εκκλησίας της Δράμας", χειρονομία που προκάλεσε θετικά σχόλια και καταχειροκροτήθηκε από όλη την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου