Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Κάλεσμα σε τηλεμαχία (debate) από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ


Δραμινές και δραμινοί, Χριστός Ανέστη!

Λίγες μόνο μέρες μένουν μέχρι την 18η Μαϊου, ημέρα διαξαγωγής των δημοτικών εκλογών που θα κρίνουν τη διοίκηση του Δήμου των Δραμινών για την περίοδο 2014-2019.
Θέλω λοιπόν μέσα από αυτήν τη δημόσια επιστολή μου να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων.
Θέλω όμως να υπενθυμίσω και να επαναδιατυπώσω την πρότασή μου για διεξαγωγή τηλεμαχίας, του γνωστού debate, ανάμεσα σε όλους τους Υποψηφίους Δημάρχους. Πρόταση που πρώτος κατέθεσα δημόσια στις 13 Οκτωβρίου 2013 κατά τη διάρκεια της 3ης Γενικής Συνέλευσης της Παράταξής μας στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των δραμινών να δουν, να ακούσουν, να κρίνουν και να συγκρίνουν, όλους εμάς που διεκδικούμε την ψήφο τους μέσα από μια τέτοια διαδικασία δημόσιου διαλόγου.
Καλοί είναι οι μονόλογοί μας στις κατά καιρούς συνεντεύξεις μας στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά άλλο θα είναι να υπάρξει ένας γόνιμος, δημιουργικός και εποικοδομητικός δημόσιος διάλογος.
Δεν είναι δυνατόν να γίνεται debate σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στις εθνικές εκλογές κι εμείς εδώ στη Δράμα να αποφεύγουμε μια τέτοια διαδικασία.
Νομίζω ότι επιτέλους ήρθε η ώρα και εδώ στη Δράμα να ανέβουμε επίπεδο και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δραμινών.
Καλώ λοιπόν όλους τους Υποψηφίους Δημάρχους αμέσως μετά την επίσημη κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο να ορίσουμε μια κοινή Επιτροπή με στελέχη όλων των παρατάξεων, που θα καθορίσει την ημερομηνία, τους όρους και όλες τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής της τηλεμαχίας.
Εύχομαι η πρότασή μου αυτή να βρει ανταπόκριση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι δραμινοί θα το χαρούν. Επιτέλους όλοι ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας. 
                                                                       
             Με εκτίμηση,
                                                            Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ
                                                   Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας
                                                Δημοτικής Παράταξης “Νέα Εποχή-Νέα Δράμα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου