Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ
Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ: « Ο Ξηροπόταμος είναι κομμάτι της καρδιάς μου. Ευχαριστώ τους κατοίκους για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση»

Πλημμύρισε από κόσμο η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ξηροποτάμου το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, όπου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων του κεντρικού και τοπικού  συμβουλίου Ξηροποτάμου. Την εκδήλωση τίμησαν ο Βουλευτής, πρώην Υπουργός, πρώην Γραμματέας της ΝΔ και Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής και Δήμαρχος Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας με τη σύζυγο του Μελίνα Μποτέλλη, ο πρώην Βουλευτής Στάθης Σαραφόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Θανάσης Ταχυρίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σωτήρης Συνώλας και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Σωματείου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» Θανάσης Πάππος, ο οποίος τονίζοντας την καταγωγή του από τον Ξηροπόταμο ευχαρίστησε όλους τους συγχωριανούς του για την παρουσία τους. Επισήμανε πως η παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ», είναι η συνέχεια της παλιάς αλλά με μία διαφορά. Ότι δηλαδή το 90% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι άνθρωποι νέοι, νοικοκύρηδες, εργατικοί, άφθαρτοι.
Στη συνέχεια οι 300 και πλέον παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο που προβλήθηκε, να ενημερωθούν για το πλούσιο έργο της παράταξης από τον Ιούνιο του 2011, μέσα από τις δράσεις κοινωνικού, περιβαλλοντικού, επιχειρηματικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
Παίρνοντας το λόγο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, συγκινημένος μίλησε για τη βαριά ευθύνη που φέρει από τους ντόπιους γηγενείς προγόνους του. Όπως τόνισε ποτέ του δε φοβήθηκε την ευθύνη. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του αγαπάνε την ευθύνη. Στην ομιλία του τόνισε πως η παράταξη της οποίας μέσα από έντιμες και δημοκρατικές διαδικασίες έγινε Επικεφαλής, άλλαξε πρόσωπο από τον Ιούνιο του 2011. Βρήκε βηματισμό με την κοινωνία, δυνάμωσε ακόμη περισσότερο.
Αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που έγιναν στον Ξηροπόταμο από την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ», όπως: ανάπλαση πλατείας, κατασκευή πνευματικού κέντρου, η μελέτη για την επέκταση του δευτέρου ορόφου αυτού, η μελέτη αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, γεώτρυση πόσιμου νερού, 4 παιδικές χαρές που σήμερα δυστυχώς ρημάζουν, γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό γυμναστήριο στο Δημοτικό σχολείο, πεζοδρόμηση κεντρικού δρόμου γύρω από την πλατεία, φωταγώγιση της πλατείας, παροχή ρέυματος στα ξωκλήσια Αγίων Πέτρου και Παύλου και Προφήτη Ηλία και άλλα πολλά.
Στη συνέχεια ανακοίνωσε τις προτάσεις του για τον Ξηροπόταμο. Απλά πράγματα που πρέπει να λυθούν για να διευκολύνουν τη ζωή των κατοίκων. Αυτά είναι: Γραμματοκιβώτια στην πλατεία σε συνεργασία με ΕΛΤΑ. Παγκάκια στη στάση αστικών λεωφρείων. Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο χώρο του γηπέδου. Δενδροφύτευση στο γήπεδο για να ομορφύνει ο χώρος. Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ δεσμεύτηκε πως ως Δήμαρχος θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τη διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου και θα ιδρύσει στον Ξηροπόταμο παράρτημά του ώστε να μην μετακινούνται οι μαθητές και να διευκολύνονται έτσι και οι οικογένειές τους και θα επαναλειτουργήσει η Φιλαρμονική του χωριού. Επίσης πρότεινε τη δημιουργία ενός ανοιχτού μαρμάρινου θεάτρου και μουσείου μαρμάρου σε ανενεργά λατομεία του Ξηροποτάμου.
Μέσα σε ένα νικηφόρο και έντονο σε πολιτικό παλμό κλίμα ο Γρηγόρης Παπεμμανουήλ  παρουσίασε τους υποψηφίους οι οποίοι είναι:
Κεντρικό Ψηφοδέλτιο 
1.  Δασκάλου Κωνσταντίνος, Πτυχιούχος Δημοσιογρφίας
2. Λαγός Αναστάσιος, Επιχειρηματίας, Ιδιοκτήτης της εταιρείας επίπλων «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ»
3. Πάππος Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός, Επιχειρηματίας
Τοπικό Ψηφοδέλτιο:
1. Κιουμουρτζής Αντώνης, Ιδιωτικός Υπάλληλος  
2. Μποϊκάνη Θεοδώρα, Δικηγόρος
          3. Πασχάλης Αθανάσιος, Καθηγητής Μουσικής Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Δήμου      Δοξάτου.
        4. Σιούτας Παναγιώτης, Πυροσβέστης ε.α
        5. Τότσιος Γεώργιος, Αυτοκινητιστής
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρώην Υπουργός Μαργαρίτης Τζίμας ο οποίος συνεχάρη το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ για το νεογέννητο γιο του κι ευχήθηκε στον ίδιο και στη συζυγό του υγεία και προκοπή.
Χαρακτήρισε τον Ξηροπόταμο  ως το πιο ζωντανό κομμάτι του Δήμου Δράμας με πλούσια κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική συνεισφορά στα δρώμενα της Δράμας. Για την παραταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» είπε πως καθιερώθηκε ως παράταξη των έργων και κοινωνικής προσφοράς. Αυτά τα δυο δηλαδή, τα έργα και την κοινωνική προσφορά τόνισε πως εγγυάται ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και οι άξιοι συνεργάτες του.  Εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η παράταξη θα είναι νικήτρια στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και ο Ξηροπόταμος θα είναι πρωτοπόρος σε ποσοστά νίκης. Δεσμεύτηκε άλλη μία φορά πως είναι κοντά στο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και την παράταξή του καθαρά και αντρίκια και τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.
Επόμενος στο βήμα ανέβηκε ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Ταχυρίδης, όπου ως Ξηροποταμίτης θυμήθηκε την τιμή που του έκαναν οι συγχωριανοί του και τον ψήφισαν επί σειρά ετών. Ζήτησε από τους κατοίκους να στηρίξουν το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και τάχθηκε στο πλευρό του και στο πλευρό της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ».
Ο πρώην Βουλευτής Στάθης Σαραφόπουλος από το βήμα είπε ότι όπως άνθισαν οι τουλίπες από τους βολβούς που μοίρασε ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ στην εκδήλωση της 13ης Οκτωβρίου 2013 κατά τη διάρκεια της τρίτης γενικής συνέλευσης στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας , έτσι θα ανθίσει ξανά η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» και θα έχει Δήμαρχο το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ. Ο Ξηροπόταμος τιμά και αναγνωρίζει ανθρώπους άξιους όπως ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και αισθάνεται χαρά και τιμή που βρίσκεται εκεί. Αναφέρθηκε στο  ολιγόλεπτο βίντεο η προβολή του οπόιου είχε προηγηθεί και στη φράση «ο Δήμος απέναντι στην κρίση» επαινώντας το κοινωνικό έργο και τις προτάσεις του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ.
Στη συνέχεια απηύθηνε χαιρετισμό ο πρώην Υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους τους Ξηροποταμίτες που στηρίζουν διαχρονικά τη «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Το μήνυμα που εκπέμπει το κόμμα όπως είπε, είναι πως  «στηρίζει τον άξιο υποψήφιο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ» και τόνισε ότι «τόσοι εκλεκτοί στηρίζουν ΜΙΑ υποψηφιότητα για το καλό της Δράμας».
Ο Βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης από το βήμα είπε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως υπάρχει  πρόγραμμα, υπάρχει όραμα. Θέλει να περπατήσει το δρόμο αυτό με το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ. Τόνισε το σπουδαίο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εξήγησε για άλλη μια φορά τις διαδικασίες που οδήγησαν στη στήριξη της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» από τη «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκομένους  έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ  να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αμέριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στην ποιότητα του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ. Η δε πρότασή του αυτή καταχειροκροτήθηκε απ΄όλους.
 Με όλους αυτούς τους εκλεκτούς παρευρισκομένους και τους εξαίρετους κατοίκους του Ξηροποτάμου  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης  Παπεμμανουήλ και οι συνεργάτες του, υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι συνεχίζουν τον έντιμο και καθαρό προεκλογικό τους αγώνα με τη βεβαιότητα της ΝΙΚΗΣ.
Ο Ξηροπόταμος έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλη τη Δράμα. Ο Ξηροπόταμος στηρίζει και ψηφίζει Γρηγόρη Παπεμμανουήλ για Δήμαρχο Δράμας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου