Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

STOP ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ”
Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ: “STOP στην εκμετάλλευση της Δόξας”

Πριν λίγες μέρες έλαβε χώρα στο χλιδάτο γραφείο του απερχόμενου Δημάρχου μια θεατρική παράσταση άνευ προηγουμένου για τα δεδομένα της Δράμας.
Πρωταγωνιστές οι Κυριάκος Χαρακίδης, Θωμάς Μαργαρίτης, Σταύρος και Απόστολος Δαϊλάκης αλλά δυστυχώς και η αγαπημένη μας Δόξα!
Με μια πρώτη ματιά όλα φαντάζουν τέλεια. Αν όμως κάποιος διαβάσει καλά τα πράγματα πίσω από τις λέξεις και ανακαλύψει τι κρύβεται, τότε θα δει ότι πρόκειται για μια καλοστημένη παράσταση με κορόιδα-θεατές όλους τους Δοξαίους και όλους τους δραμινούς.
  Καταρχήν χαιρόμαστε που επιτέλους η πρόταση που κατέθεσε η παράταξή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν από 2 περίπου χρόνια, έστω και 2 μήνες πριν από τις εκλογές υλοποιείται! Και αναρωτιούνται οι Δραμινοί:  γιατί άραγε τώρα;
Όντως η παραχώρηση κατά χρήση του βοηθητικού γηπέδου της Δόξας για 10 χρόνια στο Δήμο Δράμας είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικό για την ιστορική μας ομάδα αλλά και για όλους τους δραμινούς. Κι εμείς προτείνουμε να παραχωρηθεί όλο το γήπεδο στο Δήμο όχι για 10 αλλά και 20 χρόνια τουλάχιστον.
Απλά όταν το γεγονός αυτό συνδυάζεται με την ανακοίνωση ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του Προέδρου της Ερασιτεχνικής και ανηψιού του Προέδρου της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ, Απόστολου Δαϊλάκη με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου τότε κάτι “βρωμάει”.
Και πράγματι εδώ και λίγες είναι κοινό μυστικό στην κοινωνία της Δράμας και στους απλούς Δοξαίους ότι υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.
Οι δραμινοί όμως έχουν σταματήσει να “τρώνε” κουτόχορτο και θα δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεται προς όλους…μέσα στο γήπεδο!
Εμείς λέμε STOP στην εκμετάλλευση της Δόξας και της ιστορίας της!
Αν πράγματι ήθελαν ο απερχόμενος Δήμαρχος και η παρέα του να αποδείξουν έμπρακτα ότι “Η ΔΟΞΑ ΕΝΩΝΕΙ”, θα έπρεπε να καλέσουν όλες τις δημοτικές παρατάξεις σε μια κοινή συνέντευξη και να στείλουν όλοι μαζί το σωστό μήνυμα στους δραμινούς και στους Δοξαίους. Εν γνώση τους όμως έπραξαν το αντίθετο προσπαθώντας για μία ακόμη φορά να μας εξαπατήσουν υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.
Η παράταξή μας και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ είναι κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα αθόρυβα και ουσιαστικά. Το γνωρίζουν αυτό όλοι οι Δοξαίοι. Όλοι οι Δραμινοί. Υπενθυμίζουμε μόνο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η ομάδα φιλοξενήθηκε στον Παραδοσιακό Ξενώνα “Αρχοντικό Παπαεμμανουήλ” στο Βώλακα εντελώς δωρεάν.
Τέλος, το νομικό τμήμα της παράταξης, οι δικηγόροι και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαλιαλίδης Θεοχάρης και Στάππα Γεωργία μετά από κοινή τους δήλωση θέτουν τους εαυτούς τους στη διάθεση της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ ως αμισθί νομικοί σύμβουλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου