Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
    
ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ
     
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣΣτην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουδουνίων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 η πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ.
Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός και ιδρυτής της παράταξης Μαργαρίτης Τζίμας, ο πρώην Βουλευτής Δράμας Στάθης Σαραφόπουλος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Σωτήρης Συνώλας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος του σωματείου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» Αθανάσιος Πάππος, ο οποίος αφού πρώτα μίλησε για τα σπουδαία έργα που πραγματοποιήθηκαν  στη Δράμα όταν στο τιμόνι του Δήμου ήταν η παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα» στη συνέχεια έκανε σύντομη αναφορά στην πορεία της παράταξης από τον Ιούνιο του 2011 που ανέλαβε Επικεφαλής ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Μια πορεία που είχαν τη δυνατότητα να δούνε οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα μέσα από την προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο.
Αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, νυν Δημοτικός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, Ανδρέας Χαραλαμπίδης, ο οποίος κατάγεται από τα Κουδούνια.

 Ο κύριος Χαραλαμπίδης, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, σχολίασε την αδράνεια και την αδιαφορία της  τωρινής δημοτικής αρχής, τονίζοντας  πως κανένα έργο δεν έγινε την περίοδο της σημερινής διοίκησης, και πως ό,τι ολοκληρώθηκε ήταν σχεδιασμένο  από την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» το χρόνο που ήταν Δημοτική Αρχή. Κάλεσε τους συντοπίτες του να στηρίξουν το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, βαθιά  συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου αναφέρθηκε στο όραμα και τους στόχους της παράταξης που ηγείται. Έκανε σύντομη αναφορά στη δύσκολη διαδρομή που διένυσε για να φτάσει ως εδώ, μέσα από  δημοκρατικές διαδικασίες αποδεικνύοντας   πως τον ενδιαφέρει να γίνει ένας Δήμαρχος που θα είναι κοντά στους  πολίτες και θα αγωνίζεται μαζί τους. Επίσης, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των Κουδουνίων.

Ο πρώην Υπουργός Μαργαρίτης Τζίμας, εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη στήριξη του στο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και την παράταξη την οποία ίδρυσε και την οποία υπηρέτησε με επιτυχία. Τόνισε πως όλοι πρέπει  να στείλουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον καλύτερο  Δήμαρχο και τους καλύτερους Δημοτικούς  Συμβούλους και η ευκαιρία για να το πετύχουμε αυτό είναι οι εκλογές της 18ης Μαϊου 2014.

Ο πρώην Βουλευτής Στάθης Σαραφόπουλος αφού εξέφρασε την τιμή και τη χαρά του για την παρουσία του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κουδουνίων, τόνισε πως η Δράμα πρέπει να έχει ένα Δήμαρχο κι ένα Δημοτικό Συμβούλιο με καθαρές σκέψεις και απόψεις και τίποτε να μη γίνεται στα κρυφά . Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ είναι ανοιχτός στο λαό, καθαρός κι έντιμος.
Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ τα ονόματα των υποψηφίων του Τοπικού Συμβουλίου Κουδουνίων που είναι:
1) Αθανασιάδου Μάρθα
2)Κοτσαμπάσης Μιχάλης
3)Μασχαλίδης Κώστας και
 4)Σουϊτσμές Γιάννης
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ καταχειροκροτούμενος έκλεισε την εκδήλωση στέλνοντας το μήνυμα:  
«ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου