Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ –ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ –ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ  ΔΡΑΜΑΣ


Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, επισκέφθηκε το κέντρο Προστασίας Παιδιού Δράμας.
 Η παράταξη έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Νίκο Γεωργιάδη και το Διευθυντή κ. Ξενοφώντα Κλωναρίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του Κέντρου Προστασίας Παιδιού και υποβλήθηκαν αιτήματα από τη Διοίκηση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Διατυπώθηκαν απόψεις και σκέψεις για την καλύτερη λειτουργία του κέντρου.
Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ο ίδιος προσωπικά αλλά και ως Επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ», δεσμεύτηκε ότι θα είναι διαχρονικά  κοντά στα παιδιά αυτά, αρωγός και συμπαραστάτης στο μέλλον τους για να βοηθηθούν έτσι στην όσο το δυνατό ομαλή ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στους χώρους προετοιμασίας φαγητού, στην τραπεζαρία, στους χώρους μελέτης και ψυχαγωγίας των παιδιών, και διαπιστώθηκε η άψογη παροχή υπηρεσιών από απόψεως καθαριότητας και φροντίδας.
Μετά την επίσκεψη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ δήλωσε:
«Η μέριμνα για τη φροντίδα ατόμων που χρήζουν περίθαλψης, αποτελεί για εμάς πρωταρχική ανάγκη. Η κοινωνική αλληλεγγύη απαιτεί εξωστρέφεια και συνεργασία. Όλα τα παιδιά έχουν ίσα δικαιώματα από όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν κατάγωνται. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη σίτιση, στην παροχή στέγης, στην υγεία και στην παιδεία.
Συγχαρητήρια στα μέλη της Διοίκησης και στο προσωπικό του Κέντρου Πρόνοιας Παιδιού Δράμας για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και καλή δύναμη».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου