Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥΠλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του πολλαπλών χρήσεων της τοπικής κοινότητας Μαυροβάτου το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, όπου  πραγματοποιήθηκε επίσημη προεκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ.
Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρώην βουλευτής  Στάθης Σαραφόπουλος,ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Σωτήρης Συνώλας.
Την έναρξη της εκδήλωσης  έκανε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Ματζαλάρδας ο οποίος μίλησε για την παράταξη, μίλησε για το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και κάλεσε τους παρισταμένους να παρακολουθήσουν σε βίντεο την έντιμη και καθαρή διαδρομή που ακολούθησε ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να είναι σήμερα επάξια Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας με αυτή την ιστορική παράταξη. Στη διάρκεια του ολιγόλεπτου βίντεο, οι διακόσιοι και πλέον παριστάμενοι ενημερώθηκαν για το πλούσιο κοινωνικό έργο της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» από τον Ιούνιο 2011, για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και οι οποίες θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές του Μαϊου 2014 που θα αναδείξουν το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ  Δήμαρχο Δράμας.
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο επί πολλών ετών πρόεδρος της κοινότητας Μαυροβάτου και νυν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αμανατίδης ο οποίος εξήρε το πρόσωπο του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ. Αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» όταν ήταν δημοτική αρχή για την κοινότητα Μαυροβάτου, και συγκεκριμένα τόνισε την ηλεκτροδότηση της κοινότητας, την κατασκευή νηπιαγωγείου, την κατασκευή της αίθουσας του πολιτιστικού συλλόγου και αρκετά ακόμη έργα που υλοποιήθηκαν. Έθεσε στη γνώση του Υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ τα  αιτήματα των κατοίκων που πρέπει άμεσα να  ικανοποιηθούν  .
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ανεβαίνοντας στο βήμα, βαθιά συγκινημένος ,ευχαρίστησε τους κατοίκους του Μαυροβάτου για την παρουσία τους στην  εκδήλωση και τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, στις ιδέες  και στο όραμά του. Κατέθεσε τις προτάσεις του για το Μαυρόβατο, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Μεταξύ αυτών τόνισε πως θα μεριμνήσει για τη βελτίωση της εισόδου από τη Δράμα με διαπλάτυνση του οδοστρώματος και ηλεκτροφωτισμό. Υποσχέθηκε ανακαίνιση της πλατείας του χωριού, τη δημιουργία «Στέγης του Πολιτισμού», αξιοποιώντας  το κτίριο του συνεταιρισμού που έχει ήδη παραχωρηθεί στον πολιτιστικό σύλλογο, δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων  και άλλα πολλά  έργα εφικτά και υλοποιήσιμα. Θύμισε στους παρισταμένους τα προεκλογικά ψέματα του τωρινού Δημάρχου, και ανέπτυξε τομείς του προγράμματός του για ολόκληρο  το Δήμο Δράμας.  
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρώην βουλευτής Στάθης Σαραφόπουλος  ο οποίος τόνισε πως αυτή τη στιγμή τη Δράμα διοικεί «η στενή ομάδα», όπως τη χαρακτήρισε  του Κ. Χαρακίδη, διοικούν αυτοί  οι οποίοι διοικούσαν το Επιμελητήριο Δράμας και το μόνο που κατάφεραν ήταν να δημιουργήσουν χρεωκοπημένες επιχειρήσεις. Τόνισε πως η κοινωνία μας χρειάζεται συμπαράσταση, και η συμπαράσταση θα έρθει απ όλους. Εξέφρασε τη συγκίνησή του ακούγοντας όπως είπε το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και τους συνεργάτες του να μιλούν για εταιρική κοινωνική ευθύνη. Κλείνοντας το χαιρετισμό του κάλεσε όλους να  συστρατευτούν και να στηρίξουν τον αγώνα του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ για τη  νίκη, γιατί η νίκη αυτή θα είναι νίκη της Δράμας.
Ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης μιλώντας στους συγχωριανούς του όπως  είπε, τόνισε την ευθύνη του απέναντί τους. Αποκαλώντας το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ «Δήμαρχο» μίλησε για τις διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες που οδήγησαν το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ στην ηγεσία της παράταξης. Ανακοίνωσε την επίσημη στήριξη του κόμματος της ΝΔ στο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 18ης Μαϊου 2014. Ολοκληρώνοντας δεσμεύτηκε πως ο ίδιος θα είναι «εργαλείο θετικό» για το Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και τους συνεργάτες του.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Σωτήρης Συνώλας επανέλαβε τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ, στο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ για τις εκλογές της 18 Μαίου 2014.
Μέσα σε ένα κλίμα νίκης, ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων του τοπικού συμβουλίου 
Μαυροβάτου οι οποίοι είναι:
1. Ακριτίδης Νίκος
2. Δημητριάδου Φανή
3. Κανετίδης Γιάννης
4. Μπότσης Κων/νος.
Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ευχήθηκε εξ ονόματος των ανδρών σε όλες τις γυναίκες και τις ευχαρίστησε για όλα όσα προσφέρουν από τη θέση της μάνας, της συζύγου-συντόφου, της επαγγελματία.
Τιμώντας τις παρευρισκόμενες γυναίκες ο ίδιος προσωπικά προσέφερε σε όλες  από ένα δώρο, ένα πουγκάκι  που περιείχε ένα  όμορφο κρεμαστό λαιμού.
Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ καταχειροκροτούμενος εξέφρασε τη βεβαιότητα του για τη νίκη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου